BejelentésAMETISZT
Az élet nem más mint lehetőségek tárháza. Tőled függ melyiket választod!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
A három nehézség

"Három nehézséggel kell megküzdenie annak, aki meg akarja ismerni Önnmagát: Aggódás a múlt miatt Aggódás a jelen miatt Aggódás a jövő miatt Aki felismeri, hogy csupán mesterséges az elkülönlés a látó, a látott és a látás között, megtapasztalhatja, hogy Isten mindig, mindenben jelen van. (Sai Baba)

tovább >>

Ametiszt


Örülök, hogy rámtaláltál. Miben segíthetek?


Tudd, hogy ez nem véletlen, hisz semmi sem történik ok nélkül. .


Miben segíthetek? Spirituális tanácsadás. Az élet minden területén segítek eligazodni ha szeretnéd. Ehhez segítségemre van tisztánlátásom, (mely benned is ott szunnyad, csak felszínre kell hozni) és kártyáim: Cigánykártya és Misztikus Lenormand - az alábbi területeken: párkapcsolati problémák, érzelmi ügyek, munka, hivatás, pénzügyek (Befektetések), egészség, gyermeknevelés, valamint eldöntendő kérdések.


Rontás, átok megszüntetése, védelem, tanácsadás.


Átkot, rontást tehetnék ill. készítetthetnek ránk (Sajnos) embertársaink. pl. fekete mágiával: (Dühből, rosszindulatból, féltékenységől, haszonszerzési vágyból).


Aki ilyet művel nincs tisztában az univerzális törvényekkel, mellyel Nemcsak nekünk árt, de saját magának is.


 pl. mentálisan: Ha valaki túl sokszor rosszat kíván nekünk, folyamatos energiát adva a kívánt dolognak erősíti és idővel meg is valósítja azt életünkben. (ha a karmánkba is belefér), illetve ha ezt rezgésszintünk engedi, vagy analogia van bennünk.) Ugyanez igaz saját magunkra is. Ha valaki mindíg negatívat gondol saját magáról, fél, retteg valamitől, ugyan az történik, mint a fent leírtakban csak idő kérdése mikor valósul meg. Egyszóval vigyázzunk mit gondolunk másokról és magukról.


Alternatív kezelések Bioenergiával betegségek okainak feltárása, megszüntetése a lélek és test egyensúlyának helyreállításával. Szinte minden betegség gyógyulási folyamatának elősegítésére ajánlott, de az orvosi kezelést nem helyettesíti.


Kezdeti stádiumokban megszüntethető, illetve előrehaladott állapotokban Jelentősen csökkenthetők a betegségek tünetei. (depresszió, belső szervi panaszok, szívproblémák, cukorbetegség, daganatos megbetegedések.)


Különféle egészségjavító Masszázsok: Hátmasszázs: A fáradt, fájós, merev hát, nyak, vállak és karok felfrissítésére és kezelésére ajánlott. (vitalizáló, lazító, gyógyító olajok, alkalmazásával ) .


Bioenergetikai teljes testmasszázs:-Ízületi és ideggyulladások, gerincproblémák, cukorbetegség, magas vérnyomás, depresszió, emésztési és belső szervi panaszok kezelésére ajánlott. Alkalmazásával javíthatók, illetve teljesen megszüntethetők a fenti probémák. A hagyományos orvoslás kiegészítéseként, alternatív módon gyorsítja a gyógyulást a szervezet öngyógyító funkcióinak beindításával. Az egészség rövid  időn belül helyreáll. (Különféle egészségjavító, sejtregeneráló, relaxáló olajokkal).


Nemesköves masszázs: Javítja az általános közérzetet, testi-lelki egyensúlyt teremt, stresszoldó. A meleg nemesköveknek köszönhetően lazulnak a görcsös, merev izmok. Harmonizálja az energiákat, javul a bőr állaga, nyugtató meleget ad. (Antiallergén, ill. gyógynövényes olajok, esszenciák alkalmazásával, válogatott nemeskövekkel).


Ha felkeltettem érdeklődésedet és  megtisztelsz bizalmaddal várlak szeretettel..


Bejelentkezés: 06 303 101 833 Ametiszt  (Budapest)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!